Rozloučení

Rozloučení

Anotace: Mému kamarádovi umřela máma, vím, ono se to stává, jen ten žal mu do tváře vrásky vepsal...

Rozloučení.

Ach mámo,
tys odešla nám navždy pryč,
a my nestačili ti už říct,
že pro nás jsi na světě ta bytost nejdražší,
teď zármutek nás na lodi smutku unáší...

Ach mámo,
my chtěli tě blízko sebe mít,
tys toužila mít už svůj klid,
teď si to vyčítám mámo,
my přemlouvali tě tak málo..

Ach mámo,
tak mnoho času člověk stráví zbytečnostmi,
a přitom ví, jak jiného potěšit maličkostmi,
ten čas bychom teď tak rádi vrátili zpátky,
a celý ho strávili v blízkosti své matky...

Ach mámo,
teď stesk svou obručí volnost dechu svírá,
na zesláblých nohou nás drží pouze víra,
žes odešla někam , kde ti je mnohem líp,
tam stále mladá v našich vzpomínkách budeš žít...
Autor Krtica, 09.05.2005
Přečteno 386x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí