Kozoroh a Štír

Kozoroh a Štír

Anotace: Pro mého tak pozitivně nabytého kozoroha se srdcem na dlani Štír

Zdá se to býti,
jen hloupoučkým snem.
Jak může kozoroh se štírem žíti
a potácet se společně předlouhým dnem?

I kráčí spolu po cestě,
dvě odlišné rasy.
Setkali se tam ve městě,
Literácké spásy.

Společně bojují
i hledají smysl.
Myšlenky spojují,
v jedinou mysl.

Mocné je přátelství,
dvou duší podobných.
Jak dávné poselství,
časů tak vzdálených.
Autor Rhiana E. Nebresk, 11.08.2007
Přečteno 625x
Tipy 2
Poslední tipující: Zahir
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře

Jako štír ti nedávám klasických 100, o jedno políčko
méně. Vítej mezi štíry a škorpiony.

13.08.2007 14:08:00 | jehlaspichlas

:o)

11.08.2007 14:04:00 | Bíša

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí