.....

.....

Anotace: vaše názory či komentáře mě potěší....

proč stále tě miluju a v hlavě tě mám
tak strašně lituju že jsem věřila...a ty lhal!
proklínám každej tvůj usměv a dotek co cítila jsem na svym těle
ty krásný chvíle kdy jsem se cítila vážně skvěle!
ty časy jsou už pryč...já zahodila všechen chtíč!

už nechci tě vidět a ani snít...
jednou pro vždy nech už mě být!
a nepokoušej se vlézt do mych snů
konec je trápení a probrečených dnů!
zda jsem doopravdy zapoměla to ukáže čas
ale ty okamžiky co jsme byli spolu má v sobě každen z nás!

nebo snad ne?
Autor Deniska, 11.08.2007
Přečteno 225x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Tak přesně ten pocit asi znám...taková basnička hodně podobná mým citům v minulosti........jsou pryč a čas mi ukázal,že zapomenout se dá........naštěstí

11.08.2007 13:21:00 | Motýl v říši divů

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí