HLaVeŇ

HLaVeŇ

Anotace: co jsem viděl když jsem se podíval nabité hlavni do očí

Koukám hlavni do očí
Říkám si že jsem na špatný straně
Tady jsem si nikdy nepřál stát
V hlavě se mi promítá život
Právě se prodírám na svět
Jak přál bych si
Znova narodit se
Prožít vše znovu
Napravit chyby svého žití
Být lepší člověk

Zmáčkni to
Proč nestřílíš
Zmáčkni to
Musím pikat za hříchy
Zmáčkni to
Nebudu brečet

Svou minulost nenapravím
Mohl jsem se rozhodnout jinak
Pochopil jsem že na rozcestí života
Šel jsem špatnou cestou
Drogy zbraně smrt
Zničil jsem život po životu
Teď jsi přišel ty
Soudce s rozsudkem v ruce
A svědek je temná noc

Zmáčkni to
Proč nestřílíš
Zmáčkni to
Musím pikat za hříchy
Zmáčkni to
Nebudu brečet

Kde je ten čas
Kdy jsem stál na druhé straně hlavně
Věděl co přijde
Mé tělo možná skončí v díře
Má budoucnost mohla být krásná
Žena děti dům auto
To mi nebylo souzeno
Tak prozraď mi mou budoucnost

Zmáčkni to
Proč nestřílíš
Zmáčkni to
Musím pikat za hříchy
Zmáčkni to
Nebudu brečet
Tak co uděláš??? ???
Autor VoiD, 11.08.2007
Přečteno 267x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Nebudu brečet, jak je to krásný

17.08.2007 13:55:00 | její alter ego

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí