Ve snu

Ve snu

Anotace: ...

Sedím ve stínu staletých stromů,
slunce se sklání, odchází spát.
Tolik bych říci chtěl, není však komu,
nechávám spánek se mnou si hrát.

V listoví korun zní jméno moje,
vánek ho šepotem posílá dál.
Kéž mohu spatřit zas ty oči tvoje,
bezčasé propasti v nichž oheň plál.

Ještě jsem uviděl nebeský tanec,
co hvězdy tančí od dávných dnů.
S okolním světem potom je konec,
usínám,odcházím do země snů.

Tam procházíš se v zahradách,
co každý člověk v srdci má.
Kráčíš v tichých úvahách,
jsi ta kdo touhám život dá.

Tak skutečná,tak krásná
když tvoříš lidské sny.
A někdy tak nešťastná
když vidíš o čem sní.

Chvílemi v mlhu rozplynutá,
cítím tě všude kolem mě.
Jsi vším v co jsi rozhodnutá,
v tvé zemi všechno možné je.

Zapomenout na tíhu světa,
opustit ty břehy prokleté.
S tebou trávit věčná léta,
v objetí tvém duše rozkvete.

Být vánkem,co osuší slzy v tvé tváři
když úplňek na nebi nejvíce září.
Jak půlnoční vítr tančit s tvými vlasy,
být rosou když tiše padá na tvé řasy.

Topit se v hlubinách tvých očí,
na rtech cítit tvůj horký dech.
Den vrací se a sen můj končí,
ozvěna nese tvůj tichý vzdech.

Byla jsi zjevením nebeské krásy,
andělé stáli jen ve stínu tvém.
Byla jsi znamením pro lepší časy,
znamením, co navždy zůstane snem.
Autor Istar, 11.08.2007
Přečteno 472x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Velmi krásná!

16.08.2007 20:08:00 | jiljovský

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí