Zabij mě něžně

Zabij mě něžně

Anotace: To jsem takhle jednou seděla se svým klukem v hospůdce...

Vezmi nůž - však pozor dej,
jenom sám sebe nepořezej.
Pak zabij mne něžně - polib mou bledou tvář
a na hrob napiš že měls' mě strašně rád.

Výčitky svědomí nech s klidem stranou,
už dávno prošla jsem nebeskou branou.
Ale až v srdci ucítíš že nadobro chladne moje tvář,
přiď' ať zahřeje mě tvejch očí zář - to mi snad dlužíš?!

Potom - než přijde i tvůj soudnej den,
vezmi mě ještě jednou s sebou ven.
Povím ti všecko co nevěděl jsi dosud,
povím ti - že tohle prostě byl náš osud.
Autor colorka, 11.08.2007
Přečteno 344x
Tipy 4
Poslední tipující: aveefa, Tymi14, MiaaWei
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

teda:) člověk by řek, že když seš se svym klukem, tak máš hoooodně černý myšlenky:)

15.08.2007 18:01:00 | Mišpule

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí