Mezi skalami

Mezi skalami

Anotace: Ne zrovna extra opovedená, ale snad vyjadřuje to, co vyjadřovat má. Nějak mi to nevyšlo s jedním klučinou a já nevím proč. Nevím, jak se ho na to zeptat a jak mu dát najevo, že ho mám pořád ráda...

Tak sama v ponurém kraji,
na štěstía radost si hraji.
Ale už nejsem dítě a hrát si neumím,
ten kraj je realita, já vím.

Po chvíli klopýtání skály mě obklopí,
křičím a ptám se,
odpověď dostanu vzápětí.

Avšak..., není to odpověď,
jen tupá ozvěna,
zpět na mě křičí mé vlastní já.

Já, které nezná odpovědi,
já, které se ocitlo na vratké lodi.
Třeba mi odpoví ten, co se za skalami skrývá,
ten, jenž mému srdci smutnou píseň zpívá,
ten, jenž do mých snů vchází,
ten, který mě stále doprovází.

Proč mezi námi najednou vyrostly skály,
proč mizí mi někde nekonečně v dáli?
Já nechci...

Stěny z vápence stojí mezi námi,
je stejně chladný jako ty skály.
Však bylo by hloupé někomu vyčítat,
že tě stejnou měrou nemá rád.
Hloupé a pošetilé

Vzdávám své otázky,
jen poslední zbývá mi,
a tak se ptám
Jsou to opravdu skály?

A jestli ne, tak co vlastně?
Ach ne, zase ta ozvěna...
Autor Odváté zrnko popela, 09.05.2005
Přečteno 309x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

jo jo, čas se naplnil:-)

22.01.2006 13:20:00 | Odváté zrnko popela

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí