Odi...

Odi...

Anotace: Tohle jde shrnout jedním slovem - nenávist

Jsi poslední střípek toho co bylo
Zabodnutý v srdci
Jsi poslední kousek citu
Který brání mému životu téci
Jsi přebytečný jed
Zklamání a podrazů
Jsi odporný hmyz
Bránící mi v odrazu
Jsi nechutný sliz
Který se mi na dlaň přilepil
Ošoupaná dřevěná loutka
Které někdo hlavu odlomil
Jsi trapná žárlivost
Vespod mojí duše
Malinká nepatrná potvora
Co vydává se za muže
Jsi falešná nevinnost
Ubohý až k pláči
Rozervaná poctivost
V prázdných očích se zračí
Odejdi už prosím tě
Nech mě na pokoji
Pouze to že existuješ
Mi rány nikdy nezahojí
Slyšíš, kreténe?!
Měl jsi dávno vypadnout
Nenávidím tě
A proto nemůžu zapomenout
Táhni...
Autor Nessy, 12.08.2007
Přečteno 237x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí