Anotace: I takhle se může člověk někdy cítit...

Zavírej oči, zacpi si uši
Zatajuj dech
Rty roztáhni do úsměvu
Třískni hlavou o zeď
Krvácej, škrábej se
Utíkej pryč
Roztrhej polštáře
Pořádně křič
Zraňuj a lži
Přetvařuj se a kopej
Záviď a nemiluj
Jenom se prodej
Zašlapej naději
Utlačuj štěstí
Snění nech na později
Dávej do zubů pěstí
Plakej a utop se
Nadávej všem
Zakus i žárlivost
Zakryj nocí den
Používej nože
Rozsvěcuj oheň
Zapal své svědomí
Na smrt si vzpomeň
Ukradni srdce
Slétni až na zem
Ustřihni si křídla
Zabij .....
A řekni amen
Autor Nessy, 12.08.2007
Přečteno 245x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

krásný...moc dobře vyjádřené pocity, hned mi to připomělo některé moje stavy...

16.08.2007 19:21:00 | Neexistujíc a její ruce od krve

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí