Déšť suchých těl

Déšť suchých těl

Anotace: ...

Lidé jsou kapky deště… padají
a nakonec je vpije zem.
Krátký pád přes věčnost je život,
monotónní, suchý...
Ano, ten déšť je suchý.
Ta mokrost je jen iluze,
vlastně co je suché to ani není.
Jen se zdá být,
zdá se být něčím velkým,
ale velká je snad jen naše marnivost.
Nejhloupější a nejabsurdnější světe - plivu na tvou duši.
Quem di diligund, adolescens moritur
Morituri Te Salutant
Autor Žiťa, 12.08.2007
Přečteno 276x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí