Když spíš

Když spíš

Anotace: sny nahlas a tise

Blíží se k Tobě, padají shůry,
snáší se ladně na křídlech můry.
Šeptají v hlavě, lechtají v břiše,
smějí se pláčí nahlas i tiše.

Jsou to jen zlomky spirály času,
halasné trouby božího hlasu.
A zpoza očí mrkáním víček,
proniká světlo zhasnutých svíček.

Je ti jich líto,že všechno vidí,
že planou jasně a tolik svítí.
Jsou stále blíže, přichází ladně,
Snáší se tiše lechtají v hlavě.

Lechtají, smějí se, pláčí a šeptají.
Svítí tak krásně, mrkají potají
A vidí
Všechno vidí
Autor Stepa, 10.05.2005
Přečteno 276x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí