Plakat pro nepovedené zítřky?

Plakat pro nepovedené zítřky?

Anotace: ne)ů)-),,)§.¨§,)úm,§ůnkl...NE...rěkíšéáuú.,.,,,--,)úůúú,ůé+ěéíčm,n,,,,NÉÉÉ..//ú.ů.ů::("(/><><><><>< NÉ

..

Tahle zní jako flétna
tahle jako padající kvítek
ze smutného promlčení slz
..tam ve třináctém poschodí
zřejmě dodýchala víc než jedna svíce
a po špičkách
se už ani v hezké písni nechodí
už ani..
nevím, proč přeju ďolíčkům hezký den
..proč svlékám se z mimických cest

Prominutá kapitola z velmi tenké knížky
mých a tvých
protichůdných gest
delších..
než zívání týraného štěněte
než smuteční pochod
nesoucí rakev s nápisem
"Zde si prosím lehněte"

..jen na chvíli
probouzej své rozervané ticho
ve kterém umírá víc než jedna srdeční ozva

Slyšíš?

Tahle zní jako flétna
kterou kdykoliv ti věnuju
..tahle jako bych tě nikdy nemiloval
jenže já ...

...

Doopravdy

..
Autor Trapné děťátko, 13.08.2007
Přečteno 583x
Tipy 2
Poslední tipující: gallatea
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Doopravdy....krasna:)

24.08.2007 10:40:00 | Fried Green Tomatoes

zaujímavá...hmmm...

13.08.2007 10:43:00 | gallatea

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí