Samota

Samota

Anotace: přišlo to samo jak nezvaný host,když sem seděla na břehu a dívala se do moře...

Leží schoulená v měkkých polštářích.
A tupost lidí,ta jí zaráží.

Tulí se ke sťeně chladné a mrazivé.
Modlí se k Ježíši,myslí že zahyne.

Zkouší se nadechnout však plíce sípají.
Za chvíli řeknem si jen a jen škoda jí.

Vzpomíná na dětství na chvíle pohody.
Sama je v pokoji bez chleba bez vody.

V tom slyší ťukání na dveře dubové.
Strach jí smrt nahání,Smrťák ji odvede.

Zemřela samotná,schoulená ke sťeně.
Doufám jen,že za čas někdo si vzpomene.

...
Autor galadriela, 13.08.2007
Přečteno 285x
Tipy 1
Poslední tipující: Anima de Vries
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

To si piš, že vzpomene...

13.08.2007 22:30:00 | Dimi

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí