Uprostřed snu

Uprostřed snu

Anotace: ...se realita stává nereálná a naopak...

Po kapkách rosy,
uprostřed zasněžené hory,
krůček po krůčku,
schyluje se k úplňku.

Kdy bájná luna sestoupí,
a v ráno opět na nebe vystoupí,
do potůčku potulných vzpomínek,
tam, kam nevrhne se jediný kamínek.

Ruku v ruce napříč snem,
zlehounka nakračovat na křehkou zem,
políbit nabídnutou laň a nebo zatoulanou dlaň,
najít poklad a nebo jen starou v důchodu saň.

Po kapkách rosy,
napříč nebem pro hvězdy,
pluje luna s nádherným snem,
stejně jako noc mění se v den.
Autor Láďa, 13.08.2007
Přečteno 266x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Uprostřed snu, probíhá den, vrací se k noci, do snění...

13.08.2007 14:05:00 | Bíša

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí