Město andělů

Město andělů

Anotace: kdysi dávno

Pár minut před desátou znaven usínáš...
Probouzíš se tam, kdes nikdy nebyl.
Dnes večer tu stojíš,
tak sám a opuštěný...
Pláž plná teplých oblázků
z ranního slunce
hřeje Ti nohy,
v průzračné vodě chladíš si paže
Cože???
ticho všude kolem tebe
Lehký vánek ti zpívá u uších...
Srdce buší
Oni tuší
Ne tak docela jsi sám a opuštěný
Pláž je plná zahalených lidí
Do tváře jim vidět není!
Jen cosi za zády utajeno mají ...
Snažíš se ze sebe vydat hlásku - šetři se
dávno ví, že ztratil jsi lásku, chhuť žít
Nechají tě dojít jen tam, kam je potřeba
Cítí...
ve městě andělů jsi netřeba
Tam kam se probudíš čeká Tě život a dál...
snaž se sám ať nejsi už nikdy sám!
Autor juddy, 13.08.2007
Přečteno 305x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

ONI tě nepotřebují.. zatím..
potřebuje Tě někdo jiný..
a ONI to vědí...
Jiří s.

16.08.2007 18:08:00 | j.c.

aj chybička se vloudila na konci má byt opuštěný... pardon no snad i tak se vam bude libit :)))

13.08.2007 15:10:00 | juddy

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí