Špatný sen

Špatný sen

Anotace: Když mi umřel můj kluk

Pořád jsem chodila
a chodila,
ale nikdo mě neviděl,
na lidi jsem mluvila,
a mluvila,
ale nikdo mě neslyšel.
A když uslyšeli,
tak neposlouchali.
Žít jsem se snažila,
ale žádný výsledek z toho nebyl.
A tak jsem se posadila
a přemýšlela
a přemýšlela
až jsem přišla na to,
že už dávno nežiju.
Autor SadLily, 10.05.2005
Přečteno 351x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

i černý kabátek ti sluší.

11.07.2007 17:44:00 | černočerný

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí