Básnická minisbírka: Alkohol

Básnická minisbírka: Alkohol

Anotace: Alkohol,flaška,vodka:)

--IDEÁLNÍ DÍVKA-DĚVKA--
Na začátku nedotknutá čirá panna
s jiskrou a plností života,
co užít si s ní můžeš.Na konci pak sama,
poblita a v trávě zapmenuta.

Když přebytečné zkořápky
zbavím ji
a ústy prve dostku se ji,
v ústech a břichu láskou zahořím vždycky.

Jazykem s velkou něhou
pohrávám si v ústech s ní.
Pak v jedno tělo splynu s ní.
Když objímám ji pevně celou.

Takové mladé nezkušené
vás nepřestanou nikdy
líbat,neb jsou prvně dotčené
lačné po vyčerpání se do poslední kapky.

Opojen láskou,hořím touhou
a celý svět vidím skresleně,jako
bych se díval skrze zprohýbané sklo.
Ale nepovídám si o ničem s tebou.

Když už jsem,odejdu od ní
a nechám ji jen tak ležet.
Bezvládnou nechat ji
do propasti zapomnění sletět.

Pak se ke své přítelkyni vrátím,
facku dostanu,prý jsem ožrala.
"Už to víckrát neudělám",tím se bráním
..ráno se před dveřmi s kufry probudím obklopen blitkama
Miluji Vodku:)

--VODKA-- _______________--JAKO VÁGUS--
Za 89 korun plus_________Jako vágus stojím ve večerce
3 koruny záloha__________drobné své počítám v peněžence.
kupuji si jeden kus______Na flašku mám málo drobných,
božský dar od Boha.______musím žebrat od lidí dobrých.

Zakřupu si vrškem,_______Obohacen pár haléři vracím
už prolívám to krkem,____se pro flašku.U kasy
v žaludku to hřeje_______vysipu haléřů masy,
a husí kůže naskakuje.___před krámem po chvíli zvracím.

Prázdnou flašku odhazuji,
její krach pozoruji.
Na zemi tu ležím
a s výkřiky zvracím.
Autor krok, 10.05.2005
Přečteno 373x
Tipy 1
Poslední tipující: fuu
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

ještě, že mi vodka nechutná :-)

15.10.2008 18:11:00 | fuu

mě nadchla první část...druhá je slepě zavrhnutá opakujícími se slovy ...

29.11.2007 21:18:00 | ztracená

ja uz sem tohle cetla..taky si to pamatuju..nevim proc sme k tomu nic nenapasal ale libi s emi:)

18.11.2007 22:02:00 | Fried Green Tomatoes

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí