Sluníčko

Sluníčko

Anotace: Já jí říkám ,že je moje sluníčko :)

Ráno vstáváš a rozčesáváš si své zlaté vlásky.
Splývají v jemných vlnkách kolem tvé hlavy
až někde daleko, daleko do širého světa.
Září, vlní se a přitahují oči všech motýlů
létajících kolem tebe.
Každý z nich by je chtěl pohladit a
pomazlit se v hebkém náruči.
Pak celý den záříš a rozdáváš svými úsměvy
štěstí všude tam, kam tvé paprsky jemně položí svou dlaň.
Okna a dveře se samy otevírají abys do nich vstoupila
a rozzářila temné kouty.
Večer své vlásky rozprostřeš na polštář
a usínáš svůj sen o lidech a duších,
které jsi dnes potkala .
Se zatajeným dechem tiše sedím vedle tebe
a pozoruji tvou tvář, jestli ještě na chvíli ,
na malinkou chviličku
se rozzáří a pohladí také mou duši svým úsměvem
a hebkými dlaněmi svých paprsků.
Dobrou noc a spi sladce
moje sluníčko.
Autor Ladžik, 10.05.2005
Přečteno 434x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí