Inzerát...pokračování

Inzerát...pokračování

Anotace: to je Hančí pro tebe

Tají i ledy,
pupeny se rozvíjejí a v krásný květ se proměňují.
Jaké barvy je vůbec láska?
Jako květ jabloňový či pomněnkový?
Na tom vlastně ani nezáleží.
Už nejsem sama
a nepíši do neznáma
Autor Jarika, 10.05.2005
Přečteno 288x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí