Štěstí

Štěstí

Anotace: ....

Dlouhou dobu jsem nevěděla
jaké to je být šťastná.
Štěstí se mi jakoby velkým
obloukem vyhýbalo.
Pak jsem potkala Tebe.
Najednou jsem byla šťastná.
Směju se, bavím se... už nepláču
jako dřív.
Ty jsi mi vrátil chuť do života.
Chuť do života, kterou jsem
již dávno ztratila.
Jen doufám, že mi to štěstí
dlouho vydrží...
Autor Dity, 13.08.2007
Přečteno 523x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Já taky doufám..

(a přeju)

28.09.2007 20:43:00 | Lucijena

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí