Tam, odkud jsem

Tam, odkud jsem

Anotace: Klidné tóny klavíru - From where I am - pár chvil jako z papíru, jež uchovává zem... Pro Jasmin de Paris, mou věčnou kamarádku, a pro Blížence, který je mým druhým já. A taky pro Aranael. Děkuji.

Sním pod tóny klavíru
- From where I am
Jen vzpomínky z papíru,
co pohlcuje zem,
když slaná voda oceánu
o souši nechává si zdát,
jsem střep z rozbitého džbánu,
který nelze poskládat...

Jenom jeden úlomek
z keramické hlíny,
stovky toků řek
a každý z nich je jiný...
Kdo bojuje za práva
svá i ostatních,
když život se prohrává
a milovat je hřích.

Ticho zvuku klavíru
- From where I am
Slova šitá na míru,
když láme se zem.
A vlnobití oceánu,
snad můžu ti psát,
jsem střep z rozbitého džbánu
- teď a tisíckrát.

Let na tónech klavíru
- From where I am
Zuby zlostných upírů,
když ztrácí se zem...
A neznámý hlas
- já nebudu se bát,
překročím i čas
a zkusím naslouchat...

Nostalgie klavíru
- From where I am
A vzpomínky z papíru
už spolykala zem.
Jsi střep z rozbitého džbánu
a poklad Saracénů
ukrytý na dně oceánu,
jenž nesmírnou má cenu...

V náruči těch tónů
- From where I am
Moje druhé já,
co zachraňuje zem.
A slzy z oceánu
tak nepříjemně zebou,
chápavě mlčíš:
Rozumím. Jsem s tebou.
Autor Renatka, 10.05.2005
Přečteno 680x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí