Nejvěrnější přátelství

Nejvěrnější přátelství

Anotace: :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))) Směju se sám sobě :) Asi sem šťastnej! :)

Náhodné setkání,
tlukot v srdcích dvou,
od té doby obě dvě
bok po boku si jdou.

Jedna druhou chrání,
život v sázku připravena dát,
ač se někdy klid kolem zdá být,
jedna o druhou se nepřestane bát.

Přátelství silnější než společná krev
na jejich cestě životem je provází
a síla citu, jenž je k sobě poutá,
všechny překážky osudu zpřeráží.

Ač někdy půjdou údolím stínů
a všechno ztracené se bude zdát,
nesmí ztratit naději a víru,
a o přátelství musí bojovat.

Nebude to pro ně lehké,
však síla jejich lásky
chmurné stíny zažene
a z čela zmizí všechny vrásky.

Pak budou konečně navždy spolu,
v životě i ve smrti, zasednou k společnému stolu.
Takové přátelství tahle země ještě nezažila,
navždy spolu zůstanou, Xena a Gabriela.
Autor robb, 14.08.2007
Přečteno 519x
Tipy 1
Poslední tipující: Romana Šamanka Ladyloba
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

:) heh.. tak to moc.. Možná bych snad jen prohodil Ty jména..

14.08.2007 14:52:00 | Roger

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí