Fantazie

Fantazie

Anotace: nebe

Mraky na obloze tvoří obrázky
fantazie pracuje na plné obrátky.
Ležím na zelené trávě,jednorožec
mne přeskakuje právě.
Dvě srdce v jedno spojená,
jsem z té podívané zmámená.
Teď přihnal se veliký mrak
zakryl ten nádherný výhled
do oblak.
Vítr mi mává větvemi stromů
idyla skončila,vrátím se domů.
Autor takova, 10.05.2005
Přečteno 473x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí