"Bravely done, WIMPS!"

"Bravely done, WIMPS!"

Anotace: Zase takové zamyšlení nad chováním našich fašistických spojenců...

V míru stínu Smrt se plíží,
světlo se k ní rychle blíží.
Nežli ji však dosáhne,
kosa cíl svůj zasáhne.

Jisto je že je nás moc,
horší se to každou noc.
Však tyto vraždy mírové,
zdají se mi být tuze nečestné.

Střela hezky do zátylku,
pak to trvá jenom chvilku.
Jindy když dav jde nakoupit,
lehké je střelami ulici pokropit.

Že je to tuze "nesportovní"?
Po tom přec nezúčastněným nic není!
Jsou to přece té které armády instrukce,
jež říkají: Možno je střílet na chodce.

Že jsou nevinní nevadí:
On už si s tím žalobce poradí!
In memoriam k oběti pronese řeč,
jakým proviněním stal se z ní terč.

Oběť například fotbal hrála,
však náhle se z ní zrůda stala.
Chtěla čtyřmetrový plot přeskočit,
"pašované zbraně" přátelům doručit.

Jen takový boj je zcela čestný,
kde není vítěz předem jistý.
Více zbraní i nepřátel početní převaha,
takovému vítězství hodnotu přidává.

Rozstřílet tržiště mí každý zbabělec,
dokázat "jaký je Pan Střelec"!
Něco jiného je na lovu být,
po konkrétní kořisti vytrvale jít.

Snad jednou to lidé pochopí,
pak kolo válčení takřka se zastaví.
Vše vyřeší individuální lov,
nebude třeba plamenných slov.
Autor Comodor Falkon, 10.05.2005
Přečteno 290x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí