Velké díky

Velké díky

Anotace: Až když je hůř, vidíme tu oslnivou zář některých lidí, kterou jsme ve stálém světle nemohli najít. Až tehdy, kdy nám něco seberou, dokážeme cítit, jak moc to potřebujeme...

Věci,
zdánlivě utíkají tak rychle
...ztrácí se
a když se necháte ukolébat
...vrátí se.

Už zase,
nějaký vetřelec
teče mi po tváři.

***

Ještě včera se zdálo,
že ke štěstí stačí málo
a dnes
svět je zápornou postavou
v divadelní galaxii.

Teď skutečně vidím
světélka naděje,
jež vzali na sebe lidskou podobu
a chrání mé cesty životem.

Třesoucíma rukama
chci ty milé lidi obejmout
dát jim najevo,
jak moc pro mě znamenají,
že mi záleží,
jaké sny se jim zdají.

***

A také děkuji
všem lidem,
které znám tady
- ano, liter má vady,
ale utvářejí ho lidé,
ne roboti.

Díky tomu,
máme všichni možnost
vyjádřit své pocity
i když někdy nevznikne skvost,
duši se uleví.

Už to, že jsou lidé
ochotni naslouchat
znamená mnoho,
potom můžou také pomáhat
ne jen říkat "Co je mi do toho".

A za to patří všem velké díky.
Autor mattoni.uz.neni, 14.08.2007
Přečteno 292x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

stále máš uj dík, že mi dokážeš pomoct s ejma malichernostma a sama nedokážeš říct "co je i do toho?" .... DÍK :)

17.08.2007 18:44:00 | stmivani.na.lepsi.casy

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí