O ní

O ní

Anotace: Touha i zlost...

Pod nebem se ukrývá,
však srdce své neskrývá.

Je plná touhy plodnosti,
postrádá však cudnosti.

Chce vnímat jen lásku svoji,
snad možeš jí dát i tu tvoji.

Na zrcadle bosa chodí,
rány ty se rychle hojí.

Poslouchej ptáčky!
Nevnímej mráčky!

Dívej se na ni,
co to má v dlani?

Snad skřínku na klíček,
tak strč do ni prstíček.

Cítíš ten chlad?
Cítíš ten stud?
To je jen pud,
co srdce ti zháší
a jí povznáší!

Ona skončí na nebesích,
ty bohužel kdesi v lesích!
Autor Sebastian_13, 10.05.2005
Přečteno 275x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí