Polibek

Polibek

Anotace: ...

Sedám na křídla,
svobodnému větru,
nechávám se unášet,
na pokraj jinému světu…
Vidím, slyším, doufám,
pláči a stírám slzy,
na pokraji víček,
kde jen rudě se třpytí…
Srdce urvané přátelstvím,
krvavé dlaně a v nich,
jen tvůj osud, TVÉ srdce,
a moji? a moji lásku…
Na pokraji víček,
kde jen rudě se třpytí…

polibek
Autor Láďa, 15.08.2007
Přečteno 299x
Tipy 1
Poslední tipující: ziriant
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

I like it:-)

28.08.2007 11:51:00 | stupid genius

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí