Na vyřešenou

Na vyřešenou

Anotace: prostě na vyřešenou

Ráno zbytkového alkoholu
konec bohémství –
bylo-li kdy jaké –
říkáš
Večírek na žal
a nedůstojné konce…
Po dobu absence
opravdových citů
přísný zákaz vycházení!

Nevolej
a nezjišťuj už škody
Mám tu stejně jen
černou a bílou
benzín
a spoustu sirek
na pálení mostů
(-z kytek
s uťatými hlavami
kámo
kytici neuvážeš!)

Na protějším chodníku
paní odvedle a
ze včerejší noci
která už zase
policii nakonec nevolala…
„Mladej,
není čas
dát se už dohromady?“
Autor Kewt, 15.08.2007
Přečteno 238x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí