Nech se vést

Nech se vést

Anotace: ...dubnová...(4/2005)

Naučím tě číst mezi řádky,
ať nevracíš list stále zpátky.

Naučím tě chápat má slova,
ať neříkám je zas a znova.

Jsem to já, kdo vše ti dá,
já jsem ta, o kom se ti zdá.

Jsem tvá princezna z pohádek,
jsem bonsaj všech zahrádek.

Ukážu ti nejkrásnější hvězdy nebe,
ať víš jak blízko můžou býti tebe.

Ukáži ti jak dlouhý je den,
dlouhý jako krásný sen.

Jsem to já, kdo bude tě hřát,
já jsem ta, co bude s tebou si hrát.

Jsem tvá limuzína mezi trabanty,
jsem ta, co má v očích démanty.
Autor zaba.zuzla, 10.05.2005
Přečteno 279x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí