Řeka života.

Řeka života.

Anotace: Všem nám to tak rychle letí...

Život nám všem rychle letí,
jako kalné řeky proud,
nese sebou spoustu smetí,
necháme ho pryč odplout.

Do hloubky tvých modrých očí,
chci ponořit se celá,
odhodím všechno za hlavu,
tobě se oddám zcela.

Aspoň na pouhých pár chvil,
přenechám starosti jiným,
nejistý zítřek nás nespasí,
tu pohodu můžem zažít nyní.

Osud, tajemný, velký čaroděj,
pro nás míchá slasti, strasti,
není to poeta a dobroděj,
nás všechny drží v hrsti.

Co zbůhdarma promarníme
už zpátky se nám nevrátí,
jen láskou všechno prosvětlíme,
ta nám všechny dluhy splatí...
Autor Krtica, 10.05.2005
Přečteno 274x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí