Na chvíli

Na chvíli

Anotace: ...pro tebe můj anděli...(4/2005)

Na chvíli jsem tě měla,
když spadla mi únavou víčka.
Už nebyla jsem sama.
Naráz jsem věděla,
že bez knotu nehoří žádná svíčka.
Když král, tak i dáma.

Na chvíli jsi byl tu,
když můj svět obestoupilo snění.
Už bylo mi zas dobře.
Došlo mi za slunce úsvitu,
že bez dechu života žádného není.
Když malovat nebe, tak modře.

Den se mi pak otevřel,
jako malé rozkvétající poupě růže.
Co teď duše má nadělá?
Když trn v srdci zabolel,
chtěla jsem milovat jak jen člověk může.
Chtěla jsem anděla.
Autor zaba.zuzla, 10.05.2005
Přečteno 267x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí