Obraz

Obraz

Anotace: o životě.

Dítě když se narodí,
má obraz bílý,
jak nové plátno,
který život nepomaloval,
stárneme pomalu,
osud nám štětcem,
barvy života,

ať jako rudou,
jak růži krásnou,
pro lásku,

žlutou pro slunečnice,
jak slunce,
které nám svití nad hlavou,

zelenou barvu,jež jak rostlinky,stromy jsou,
celou nádhernou přírodu,
která vonní dobrodružství a svobodou,

modrá jak voda,
avšak i jak nebe,
při dnu bezmračném,

černá jak barva smrti,
při které život končí,
jen ticho a klid,
při konci života.
Autor Vlk v rouše, 15.08.2007
Přečteno 259x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Hm nádhera není co dodat (za 0%)

17.08.2007 16:57:00 | Jsem ten kdo jsem

Je to zajímavě pojaté, ale rozhodně máš lepší... ^^ Jinak tu černou osobně cítím trochu jinak, ale každý má ten svůj styl...

16.08.2007 23:35:00 | Shadow Cat

To je život, rozehrál jsi kaleidoskop...

15.08.2007 20:56:00 | Bíša

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí