Myšlenka

Myšlenka

Anotace: Tak to by bylo fajn, kdyby se všechno dělo, jak bych si vysnila..

Myšlenka

Myšlenky, které v sobě ukrývám,
se začínají vymykat kontrole,
pořád se jimi zabývám,
začínám bláznit, no ty vole.

Stále, pořád ho miluju,
častěji, než kdy předtím, se přistihnu,
i když toho pak lituju,
že na něho myslím, a představuji si,
co bychom mohli spolu zažít.

Začínám bláznit,
tohle už není normální,
je to jen spropadenej sen,
tak ať táhne pryč,
už se tím nechci zabývat.

Takhle zahrávat si s osudem,
i když bych ho radši chtěla objímat.

Už je to tak dlouhá doba,
co ho chci,
ale nedokážu mu napsat,
že ho miluji.

Zmohla jsem se jen na,
líbíš se mi,
a on na to
,,a jenom proto, že se ti líbím mě chceš?"
Nedokázala jsem mu napsat pravdu,
napsala jsem mu, že jo a to je přece LEŽ!!!
Autor Isabela - Easynka, 15.08.2007
Přečteno 289x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí