Stín

Stín

Anotace: ...trocha filosofie nezaškodí...:o)

Když podíváš se za sebe,
abys spatřil vlastní stín,
neuvidíš jen svůj černý obraz, člověče,
uvidíš tam něco víc...

Teda...měl bys vidět...něco víc,
než to, jak v černém vláčíš sám sebe.
Měl bys vidět svůj obraz bez hranic...
...něco...co bylo...co zbyde z Tebe.

Tam vzadu, když podíváš se dobře,
uvidíš minulost, i to, co bude.
Já vím, že z ní to asi paradoxně,
že vzadu poznáš, co vpředu je...

Záleží na Tobě, co vlastně chceš,
můžeš i překročit svůj vlastní stín...
Zdá se Ti to být neskutečné?
Tak se sám rozhodni a zkusit to jdi...
Autor Aniba, 10.05.2005
Přečteno 318x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí