Boj za krásu

Boj za krásu

Anotace: pravda? pomsta?

Navždy ztratíš:
svůj lví zrak za sledování, za zradu,
rukama už nikdy nedotkneš se květin,
nikdy nepůjdeš ni krok, sekyrou hrdina utne,
déšť se bude snažit smýt vinu, ale marně,
do smrti poneseš kříž.

Na Zemi neumřeš,
ne ta je pro milé, hodné a vzácné,
trp za své činy!
„ Kate, ukonči práci!
Vidíš jej? Milostivě prosí, ale nevěřím Ti,
lotře, zmiz!
Z tohoto světa, života mého, všech.
Poslední přání?
Ano, je Ti umožněno, prosím.“

Očistění duše, nedovolává se pomoci,
nikdo neslyší, za zradu nevidí,
neudělal nic, jen nebojoval za pána,
bojoval za srdce dívky,
ta se teď dívá spolu s ostatními na jeho smrt.

„Nechci nic, žádné poslední přání!
Dělej jak chceš, ale život je jen pouhá lež.“

Poslední pohledy do očí milovaných,
už nikdy nespatří světlo.
Všechno pryč, smrt důstojná.
Autor come-past, 16.08.2007
Přečteno 254x
Tipy 1
Poslední tipující: WAYWARD
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...má to něco do sebe,je třeba popřemýšlet,někdy nám to nejde,nebo nechceme? :-)

27.08.2008 20:56:00 | WAYWARD

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí