Žháři

Žháři

Anotace: Co jsi způsobil...

Propaluješ mosty naší minulosti,
Propaluješ prudkým žárem nás dva –
Chtěli jsme být párem..
Propaluješ i mě
Plamenem Tvým rudým,
Já byla tím lichým,
Ty jsi byl tím sudým.

Žháři, dost a nech mě být –
Svou cestou teď toužím jít,
Potřebuju trochu zchladit,
Tak mne, sakra, přestaň hladit!

Už nesnesu být na výsluní zklamání a naděje,
V mé náruči
Koho chci mít,
Ať se klidně poměje,
Zahraju si na děvku ,
S tebou to cenu totiž nemá,
Radši budu osamělá, radš budu děvka němá!

Než abych dál žila s tím, kdo mne spálí – oheň bolí,
Udělám pro tebe všecko, ty to víš, vina se valí
Jak nažhavený drát
Když slova tvá do mého těla –
Proč to došlo tak daleko,
To jsem to snad někdy chtěla?
Autor Ammazonic, 16.08.2007
Přečteno 247x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí