Snad se mi i za zády směješ

Snad se mi i za zády směješ

Anotace: ***

Klidně se na mě díváš
-a proč nic neříkáš?!
Ten výraz co v tváři vždycky míváš
- i teď tam máš

Něco je jinak
- a všecko je tak jak má
chci aspoň blbej náznak
proč končí tvý citový angažmá

Ty furt jenom mlčíš
-snad směješ se mi za zády
chci vidět jak na kolenou klečíš
toužím spočítat všecky tvý pády…!
Autor colorka, 16.08.2007
Přečteno 285x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Ta poslední sloka trošinku někde vázne,ale jinak myslím,že moc povedenáá;-)

16.08.2007 17:33:00 | Haňa,dívka do nepohody

krásné vypsání se..:-)

16.08.2007 13:43:00 | kakaoo

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí