Ztracen v lese

Ztracen v lese

Anotace: Jak se udržet při životě, když už člověka čeká jen bezmoc a beznaděj.

Skrze stromy, blaty smrti,
hrůza žene, úzkost škrtí,
malé škvřně řvoucí více,
než-li snesou jeho plíce.

Do nicoty, říše blat,
věčný klid a všude chlad,
chce ho smrt a tak se bije,
s nevinným co stále žije.

"Chci tě vidět utíkat,
škemrat, plakat, naříkat,
bahno dýchat, polykat,
to mě bude k smrti hřát."

Bylo dáno, tak se stalo,
tiše v lesa objetí.
Kolikrát? A je jich málo?
Nemá nikdo ponětí.
Autor Skrat, 30.08.2004
Přečteno 888x
Tipy 6
Poslední tipující: Labanda, Nikollillinkaa
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (4x)

Komentáře

:) ST zajímavé

24.11.2009 02:44:00 | Labanda

křišťálově průzračná, chladná...líbí se mi každým slovem víc a víc.

10.03.2007 22:50:00 | Lasska

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí