Procitnutí

Procitnutí

Anotace: Jen nevím jestli jeho nebo moje. Doufám, že ta druhá možnost.

Možná bys mě chtěl zpátky
možná jenom když se nudíš
vcházím zavřenými vrátky
zatímco se ze sna budíš

Přišla jsem jen abych vzala
zpět co jsem ti zanechala
nepatří ti, srdce ani duše
jednám rychle, slepě, hluše.

Nevidíš přes rozespalá víčka
já se toužím dočkat zítřka
věřím, rány se mi zahojí,
proč truchlit pro někoho
kdo za to vlastně nestojí...
Autor Algernoon, 16.08.2007
Přečteno 330x
Tipy 1
Poslední tipující: Katterina
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí