Jó,kdyby....................

Jó,kdyby....................

Anotace: Takhle nejak se mám..............

Kdyby mě tak měli lidi rádi.
JÓÓÓÓ, kdy by mě tak lidi měli rádi?
Já smál bych se na ně,
kaviár žral bych deně.
To by jsme byli kamarádi.
JÓÓÓÓ, to by jsme byli kamarádí!

Kdybych tak znal recept na ty múzy.
JÓÓÓÓ, kdy bych tak znal recept na ty múzy?
Já se štěstím hrál bych na schovku,
z peněz bych měl doomovku.
To abych se bál i o ty lúzy.
JÓÓÓÓ, to abych se bál i o ty lúzy!

Kdybych tak měl krámek s nápisem ZDRAVĚ.
JÓÓÓÓ, kdy bych tak měl krámek s nápisem ZDRAVĚ?
Já spával bych se smrtkou,
se slovy:"Dobrou noc, sladkou."
To bych dával HRAVĚ.
JÓÓÓÓ,to bych dával HRAVĚ!

Kdybych se tak dělil s Bohem,o to poslední sbohem
JÓÓÓÓ,kdybych se tak dělil s Bohem, o to posledni sbohem
Já pletl bych svetr z jačích hoven,
a každý k sobě by byl roven.
To kojili by mě místo pelyňku kozím rohem.
JÓÓÓÓ,to kojili by mě místo pelyňku kozím rohem!
Autor barak 2, 16.08.2007
Přečteno 235x
Tipy 1
Poslední tipující: Anneli
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí