posledni dotek

posledni dotek

Anotace: zase deprese ...

Tolik bolesti a slz,
cítím nůž ve svém srdci pronikat skrz.
Ostře a hladce proniká do mého těla,
jak snadno to skončit lze, jen kdybych chtěla.

Poslední dotek ostří,
jak směle dotýká se mých kostí.
Má cenu sebrat sílu na cestu zpět ?
pešinkou červenou opouštím svět.
Nechat ho v sobě, či vytáhnout ...

Po tváři dolů slaná voda teče,
dřív nebo později, nikdo tomu neuteče.
Já zvolila sama cestu, kterou jít,
nemůžu se hnout, tak nechte mě být.

Je tma, neslyším a necítím nic,
objímám ostří na zemi ležíc.
Autor Nykyta, 16.08.2007
Přečteno 335x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Tohle znám docela pravidelně...Přeji Ti, aby bylo zase dobře...sluníčkově a napořád...

16.08.2007 22:08:00 | ZZuzkAA

Ale...Všechno bude fajn:-)

16.08.2007 20:45:00 | Veru

pěkné a procítěné. doufám ale, že nikdy nebude tak špatně, aby tohle bylo jediným řešením

16.08.2007 20:24:00 | maikycz

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí