Žít navždy

Žít navždy

Anotace: ...co by kdyby že?

Žít navždy

Kdybych měla jistotu
Klíč k věčnému životu

Šla bych na konec světa
Tam kde život končí,vzkvétá

Skočit z té nejvyšší skály
Tam,kde jiní by se bály

Kdybych se nemusela bát
Srdce lidem otvírat

Otevřela bych ho Tobě

Dělat cokoliv jen chceš
Přežít,že se se mnou rozejdeš….

Klidně trpět pro Tvůj svět
Lásku nechat zabíjet

Kdybych mohla navždy žít
Už nemoh bys mi ublížit…
Autor Malinka, 16.08.2007
Přečteno 320x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Líbí se mi dost :-)

19.08.2007 23:15:00 | Vlk v rouše

Krásná básnička, zažívám už přes rok to samé...

17.08.2007 09:55:00 | Isabela - Easynka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí