Pravda o lásce

Pravda o lásce

Anotace: takhle to pociťuji já:)

Když se dva milujou,
spolu být nemohou,
život jim do cesty překážky staví,
rány rozsévá
a nesváry tropí.

Když dá jim jeden den v ráji,
druhý pak v pekle stráví,
hodiny rychle posouvá
a život jim tak ubírá.
Pro jeden polibek hlouposti tropí
a pak jen slzy roní.

Pak z velké lásky jen bolest zbude,
co pokoje nám nedopřeje.

Fotky trháš,
chceš zapomenout,
ale nejde to,
protože lásku,
právě tu jedinou ze srdce nevyženeš.
Autor SadLily, 11.05.2005
Přečteno 282x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

láska když nebolí tak se stává podezřelou.
Otisky prstů v té vraždě fádní
vinníci oba soudce však žádný.

11.07.2007 17:46:00 | černočerný

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí