Stát se...

Stát se...

Lehký vánek v stromoví
šumění ti napoví
Tichý bzukot lesních včel
kéž bys s nimi létat směl
Jemné vody zurčení
být v té řece kamení
Žhavé světlo sluneční
stát se paprskem jež ční
Blankytná modř na obloze
být tak hvězdou v malém voze
Kapky rosy na růžích
vědět, co se skrývá v nich
Pavučinky v rákosí
umět určit to, co jsi
Na malou chvíli nevnímat
vidět, co lidské oko jen tak nespatří
Položit se do vody
Stát se součástí přírody
Autor Margaritta Nunwier, 11.05.2005
Přečteno 250x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí