Cigareta

Cigareta

Anotace: Když to tak kolem sebe vidím, když občas zhřeším, tak snad tohle mi dává malá a útlá dáma :-))

Sedím v ruce držím šálek s kávou
a vedle mě doutná cigareta,
vábivě točí se kolem mě její dým,
je jako malá koketa!
Její doutnající dým mě láká, já to vím!
Odložím šálek a vrhnu se na ni!
Mé rty lehce objímají její útlou siluetu,
potáhnu a jako bychom si povídali
– vtáhnu všechny informace,
hluboce až se mi zčerní plíce.
Inu v stresu lapám po ní zas, chci slyšet její hlas!!!
Ne tak hlas jako chuť ,
která se za mě modlí a říká -
vydrž ještě chvíli silná buď!!!
Autor NDDM, 17.08.2007
Přečteno 378x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Ha, kuracka lobby.:)))

17.08.2007 13:29:00 | Maly_Al

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí