Včelka

Včelka

Anotace: jedna taková...trošku ulítlá:)

Letěla včelka, celičká od medu,
sedla si mé milé, kam říkat nebudu.
Na těle horkém stopy sladké nechala,
když štípnout ji do paty úlisně spěchala.
Včas jsem jí odfoukl, tam někam k břízám
a všechen ten med teď z mé lásky slízám:)
Autor DodgerKT, 11.05.2005
Přečteno 286x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí