Miluji, miluješ, milujeme

Miluji, miluješ, milujeme

Anotace: co dodat...

Slovo z úst milenců za letních nocí znící,
miluj mě, horký vánek, co zhasíná svíci.
Miluj mě a uhas, uhas žízeň mou,
miluj mě, vzdech sladký rozléhá se tmou.
Miluj mě, spojení dvou těl, dvou duší,
miluj mě, jen srdce kamenné to nerozbuší.
Pocit kompletna, krásné srdcí souznění,
miluji Tě lásko, drobné hlasu zachvění.
Bez vzduchu a bez lásky nemůže člověk žít,
miluji Tě lásko, chci Ti růži k nohám položit.
Láska Tvá je pro mě nejcennější na světě,
vím, tenhle pocit nespočívá ve větě…
Autor DodgerKT, 11.05.2005
Přečteno 259x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí