Lásko...

Lásko...

Anotace: -

Lásko,už vím, že mi nepatříš,
že už mě nemiluješ...
Že už našim snům nevěříš,
ale v mém srdci stále žiješ...
Neumřel jsi tak,jako jsem umřela já,
Tvá láska zraněná.
Nikdo už Tě takhle nebude milovat...
Naučil jsi mě že v lásce se nemá chybovat.
Ty a já jsme chybu udělali,
že jsme tolik milovali...
Autor AAJenny, 11.05.2005
Přečteno 329x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Smrk...

21.06.2006 20:47:00 | Werewolfess

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí