Krajka z mlhy

Krajka z mlhy

Anotace: ...ráno...

Sluneční šípy těsně nad obzorem
budí tiše ještě spící Zem.
Závoje mlhy nízko,
jen natáhnout ruku,
myšlenky utkané z pocitů
letní ráno tohoto roku,
v němž mi chybíš tu.
Záměrně pomalu otáčím se
kolem své osy
a vnímám právě
tento jediný okamžik
plný poezie jitřní krásy,
plný vesmíru a slunce...
za tyto chvíle dík.
Napadá mi, zda právě tyto minuty
nejsou smyslem života,
ve kterém já i ty
chceme pořád někam utíkat.
Autor Verena, 18.08.2007
Přečteno 294x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Nádherná slova...mlha je tak krásná, záhadná:)

18.08.2007 18:41:00 | Severka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí