Medvěd

Medvěd

Anotace: Pro děti - Zvířátka

SLON

Džungle duní bum, bum, bum,
zvíře velké jako dům
se už blíží. Páni drazí,
zmizte, ať vás neporazí.

Dva až tři metráky trávy
bezezbytku denně stráví.
Vždyť tenhleten sloneček
není žádný drobeček.
Autor cekelina, 11.05.2005
Přečteno 245x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí